RTLWerkenBij

Just another WordPress site

Uitzendingen
'RTL Werken Bij..' wordt vanaf vanaf 14 mei 2012 dagelijks uitgezonden op RTLZ. De tijdstippen zijn maandag 15.40 uur, dinsdag 10.20 uur, woensdag 11.20 uur, donderdag 13.20 uur, en vrijdag 14.20 uur. Daarnaast wordt 'RTL Werken Bij..' op zondag 20 mei om 13.20 op RTL7 uitgezonden.

Uitzending 1 – mei 2012

De nieuwe uitzending van ‘RTL Werken Bij..’ is dagelijks vanaf 14 mei op RTLZ te zien en zondagmiddag 20 mei om 13.20 uur op RTL7. In deze uitzending zijn de volgende onderwerpen te zien:

Technologie is op alle terreinen rondom ons aanwezig en vormt
vaak de basis van vraagstukken en oplossingen in de maatschappij. De Technische Universiteit Eindhoven is een plek waar werken als ontwikkelaar en onderzoeker van technische oplossingen en verbeteringen mogelijk is. In deze uitzending volgen we Beatrijs, werkzaam op de faculteit Biomedische Technologie en Electrical Engineering , en Erwin, hoogleraar op de faculteit Technische Natuurkunde, en zien we via hen hoe het is om te werken bij een organisatie als de TU Eindhoven.

Suikerunie is onderdeel van Royal Cosun, een coöperatie die al honderd jaar eigendom is van zo’n 10 duizend suikerbietentelers in Nederland. Er werken bij het bedrijf meer dan 750 werknemers. De medewerkers zijn essentieel voor de toekomst en er wordt dan ook veel aandacht gegeven aan ontwikkeling en opleiding. Door medewerkers meer verantwoordelijkheid te geven raken ze meer betrokken en krijgen ze meer plezier in hun werk. Een van die mensen is senior projectleider Leen Boekee, die zich van jeugdig medewerker in dertig jaar heeft opgewerkt tot de projectleider die hij nu is.

FrieslandCampina is één van de grootste zuivelondernemingen in de wereld en is in meer dan honderd landen actief. Het bedrijf produceert diverse zuivelproducten en heeft eigen vestigingen in 25 landen waar ruim 19 duizend medewerkers op verschillende niveaus werken. De onderneming voorziet dagelijks honderden miljoenen mensen van gezonde voeding. Ondanks de grootte van het bedrijf heeft het een sterk lokaal karakter, is het mensgericht, benaderbaar en open. Belangrijk binnen de organisatie is het inspireren en motiveren van medewerkers en het bevorderen van ondernemerschap. In ‘RTL Werken Bij..’ portretteren we Hans, kwaliteitsanalist op de locatie in Maasdam, en allround operator Wendy, werkzaam op de productielocatie in Ede.

Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland en de bijbehorende rechten zoals eigendom en hypotheek. Medewerkers registreren niet alleen vastgoed, maar helpen ook beleidsmedewerkers om betere beslissingen te nemen op het gebied van stedelijke- of gebiedsinrichting. We lopen een dag mee met Jene, senior projectmanager Ruimte en Advies en met Femke, key-accountmanager, en zien waar hun werk uit bestaat.

Kijk dus vanaf 14 mei dagelijks op RTLZ of op zondag 20 mei om 13.20 uur op RTL7 naar ‘RTL Werken Bij..’!