RTLWerkenBij

Just another WordPress site

Uitzendingen
'RTL Werken Bij..' wordt vanaf vanaf 14 mei 2012 dagelijks uitgezonden op RTLZ. De tijdstippen zijn maandag 15.40 uur, dinsdag 10.20 uur, woensdag 11.20 uur, donderdag 13.20 uur, en vrijdag 14.20 uur. Daarnaast wordt 'RTL Werken Bij..' op zondag 20 mei om 13.20 op RTL7 uitgezonden.

Uitzending 2 – 2011

In deze uitzending van ‘RTL Werken Bij..’ volgen we twee medewerkers van energieleverancier Eneco. We maken kennis met Sanna, verantwoordelijk voor de invoering van het nieuwe werken, en we lopen mee met Liset, HR Business Partner. Samen met de klanten gaat Eneco voor duurzaam. Sinds 2011 wordt er standaard 100% groene stroom aangeboden. De duurzaamheid wordt niet alleen op energie doorgevoerd, ook de cultuur in het bedrijf is gericht op duurzaamheid. door Sanna en Liset leren we meer over Eneco als werkgever en zien we een aantal bijzondere projecten.

Daarnaast kijken we achter de schermen bij het Kadaster. Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens  over de ligging van vastgoed in Nederland en de bijbehorende rechten zoals eigendom en hypotheek. Medewerkers registreren niet alleen vastgoed, maar helpen ook beleidsmedewerkers om betere beslissingen te nemen op het gebied van stedelijke- of gebiedsinrichting. We lopen een dag mee met Jene, senior projectmanager Ruimte en Advies en met Femke, key-accountmanager, en zien waar hun werk uit bestaat.

Uitzending 2 is van 5 t/m 9 december te zien op RTLZ.