RTLWerkenBij

Just another WordPress site

Uitzendingen
'RTL Werken Bij..' wordt vanaf vanaf 14 mei 2012 dagelijks uitgezonden op RTLZ. De tijdstippen zijn maandag 15.40 uur, dinsdag 10.20 uur, woensdag 11.20 uur, donderdag 13.20 uur, en vrijdag 14.20 uur. Daarnaast wordt 'RTL Werken Bij..' op zondag 20 mei om 13.20 op RTL7 uitgezonden.

Uitzending 3 – 2011

In de derde uitzending van ‘RTL Werken Bij..’ nemen we een kijkje bij Laurens. Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Er werken circa vijf duizend mensen varierend van verzorgenden en verpleegkundigen tot therapeuten, P&O’ers en financieel medewerkers. De ondersteuning varieert van zorg aan huis tot het aanbieden van permanente of tijdelijke woonruimte met zorg. We volgen een aantal medewerkers met verschillende functie die enthousiast laten zien waarom ze dit werk doen.

Daarnaast gaan we op bezoek bij de Rijksgebouwendienst in Den Haag waar Annelies Peppelenbosch is gedetacheerd via projectenorganisatie Task. Annelies is programmamanager voor de inkoop van energie. De Rijksgebouwendienst verzorgt, om geld te besparen, collectief de inkoop van energie voor een groot deel van de gebouwen van de Rijksoverheid. Dat is een enerverend proces omdat de prijzen enorm wisselend kunnen zijn. Annelies is bij de Rijksgebouwendienst terecht gekomen via Task, een onderneming die hoogopgeleide medewerkers levert op projectbasis en daarom een interessante organisatie is voor werkzoekenden.

Uitzending 3 is van 12 t/m 16 december te zien op RTLZ.